GLAMPING HOLTENLUXE KAMPEREN OP DE HOLTERBERG

Ben je op zoek naar een unieke gezinsvakantie in de natuur? Dan ben je bij Glamping Holten in Overijssel aan het juiste adres. Op camping De Holterberg bieden wij je sfeervolle en luxe ingerichte Safaritenten aan in een schitterende bosrijke omgeving.

Wat is Glamping?

Glamping, oftewel Glamorous Camping, staat voor het comfort van een hotel, gecombineerd met de natuurlijke omgeving en vrijheid van de camping. Bij Glamping Holten betekent dit kamperen in stijl, voorzien van alle moderne gemakken. De stoere Safaritenten staan volledig verzorgd voor je klaar. Bij aankomst kan de vakantie direct beginnen. Heerlijk genieten van lange zomer avonden op het royale vlonderterras. Koken in je eigen keuken, uiteten in het restaurant op de camping of toch barbecueën?

Geniet van de prachtige bosrijke omgeving in combinatie met de vrijheid van een camping met veel verschillende faciliteiten. In de omgeving is ook veel te doen voor jong en oud. Kies voor Glamping Holten en beleef een avontuurlijke kampeervakantie in een compleet ingerichte Safaritent! 


 

  
E-mailen
Info