CONTACT

Wie zijn wij?

Wij zijn twee stellen, woonachtig in Holten, die vanaf het jaar 2020 samenwerken met Camping de Holterberg voor de verhuur van twee safaritenten. Via deze site kun je onze tenten boeken. Uiteraard mag je gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Het inchecken kan dan ook gewoon via de receptie van de camping.

Aangezien onze tenten opgebouwd gaan worden in het voorjaar van 2020 zijn de foto's op onze site niet allemaal onze eigen foto's, maar ook van 'Outstanding', het bedrijf die de tenten verkoopt. De tenten zijn gelijk aan de foto's, echter de inrichting kan op enkele foto's afwijken van de werkelijkheid, maar zo krijg je wel een idee wat je kan verwachten. Wij zullen zo snel mogelijk onze eigen foto's plaatsen, zodra onze tenten zijn opgebouwd en ingericht.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de tenten? Neem contact met ons op via info@glampingholten.nl of via onderstaand contactformulier.


ADRES EN ROUTEGEGEVENS CAMPING DE HOLTERBERG

Camping de Holterberg

Reekbokkenweg 8

7451 HL Holten


Heb je specifieke vragen over de camping zelf, dan kun je contact opnemen met Camping de Holterberg op het telefoonnummer: 

0548-361524

 


 
E-mailen
Info